کفسابی موزائیک (موزاییک) و نکات فنی در کفسابی موزاییک
شنیدن نام موزاییک، ما را به یاد کاشیهای مرسوم مربعی شکل ۳۰×۳۰ میاندازد که در هر مکانی به چشم میخورد. به جرأت میتوان گفت یکی از پر کاربردترین نوع سنگ، همین موزاییکها بودند که اکنون به لحاظ طرح و رنگ از تنوع بالایی برخوردارند.
کفسابی موزائیک (موزاییک) و نکات فنی در کفسابی موزاییک
حیاط خانهها، پارکینگ آپارتمانها، پیادهروها، مدارس، مساجد و... همه و همه با این موزاییکها فرش میشدند. درست است که امروز، با وجود کفپوشهای متنوع و جدید، این کاشیهای نوستالژیک دیگر رونق قدیم را ندارند اما بازهم در بسیاری از مکانهای قدیمی که بکار رفتهاند به دلیل اینکه به لحاظ قیمتی تعویض کفپوشها بسیار گرانتر از تعمیر آنها از آب درمیآید، افراد زیادی ترجیح میدهند با کفسابی موزائیک، دستی به سر و روی کفپوشهای قدیمی خود بکشند.
اگر علاوه بر اینکه هزینه تعویض کفپوش ها برای شما بالاست، با تیرگی و ناهمواری این موزائیکها نیز مشکل دارید، در این مقاله با روشی آشنا میشوید که موزائیک کف منزل شما را درست مثل روز اول، تغییر میدهد.
کفسابی موزاییک چیست؟
کفسابی و سنگسابی دارای طیف گستردهای از عملیات میباشند که کفسابی موزاییک، یکی از زیر مجموعههای آن است.
به عملیات پر کردن فضای خالی بین موزاییکها، هم سطح کردن و از بین بردن آثار کثیفی و لک روی آنها، عملیات کفسابی موزاییک گفته میشود. این عملیات با مقاصد متفاوت انجام شده و کاربردها و مزایای زیادی دارد که در ادامه به آنها میپردازیم.
کاربردهای کفسابی موزاییک
- برطرف کردن ناهمواریها روی موزائیک:
- افزایش مقاومت کفپوش
- برطرف کردن آثار جرم، لکه، تیرگی و...